WORD LID VAN LTC IJLST

3 dagen terug

LTC IJlst

Lekker smullen en sponsormunten sparen voor de jeugd van LTC IJlst? Het kan allemaal deze week bij de Poiesz in IJlst! Deze week kunt u namelijk profiteren van de Spaarsprinter: heerlijke slagroomsoesjes, vers van de Poiesz Bakker en ontvangt u maar liefst 15 sponsormunten! 🎉

Bekijk alle Jeugd Sponsor aanbiedingen: bit.ly/39tYUom

#jsapoiesz #spaarsprinter #ltcijlstSPAARSPRINTER || De spaarsprinter van deze week: soesjes 👉 + 15 Sponsor Munten! 🎉 Vers van je Poiesz bakker. Lekker smullen en sparen voor je favoriete club of vereniging!

Bekijk alle Jeugd Sponsor aanbiedingen: bit.ly/39tYUom
... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

3 dagen terug

LTC IJlst

We zoeken nog een vrijwilliger voor de collecteweek volgende week, 2-7 maart, wie o wie? ... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

5 dagen terug

LTC IJlst

Namens de jeugd van LTC IJlst bedankt voor uw sponsormunten bij de Poiesz in IJlst vandaag!

#jsapoiesz #bedankt #ltcijlst
... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

5 dagen terug

LTC IJlst

Komt u vandaag ook gezellig bij ons langs in de Poiesz in IJlst om te profiteren van de leuke Spaarsprinters? Hiermee kunt u de jeugd van LTC IJlst sponsoren en leuke prijzen winnen!

#jsapoiesz #prijsvraag #ltcijlst
... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

Het nieuws

binnen de vereniging

Lees hieronder het laatste nieuws. Kijk voor het actuele nieuws ook op Facebook. Wil je een bericht plaatsen vul dan het contactformulier in.

Jaarvergadering 13-02-2020

Ledenvergadering om 20:00 in Het Wapen van IJlst

Op weg naar een “Rookvrije Generatie”

Beste Leden, Graag jullie aandacht voor onderstaande: De krantenkoppen liegen er niet om, “Gezonder leven” (!) Het is een actueel onderwerp, dat ook onze aandacht vraagt. In onze samenleving wordt er vaak aandacht voor gevraagd. De Rijksoverheid is druk bezig plannen te maken om ons allemaal over te halen, of ons door allerlei maatregelen te […]

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het nieuws en ontvang het clubblad per email. Als lid van de vereniging krijg je automatisch de nieuwsbrief. Tweemaal per jaar verschijnt ons clubblad en in dit blad komen nagenoeg alle op deze site staande onderwerpen terug. Verder staan in dit blad leuke verhalen over de competitie-teams, leden en andere opmerkelijke gebeurtenissen.

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@ltc-ijlst.nl. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.