WORD LID VAN LTC IJLST

1 dag terug

LTC IJlst

Gezelligheid op de zondagmorgen met de jeugd van LTC IJlst en prachtig weer erbij!

#ltcijlst #jeugdtoernooi #lekkertennisen
... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

2 weken terug

LTC IJlst

Beste leden we hebben goed nieuws !

De kantine mag weer open per 1 juli dus de Toss-avonden kunnen van start.

Er mogen geen versnaperingen worden verkocht alleen drankjes.

De kantinecommissie heeft de inrichting conform de RIVM-adviezen ingericht. Dat houdt o.a. in dat er mogelijkheid is om de handen te desinfecteren, er een looproute is en tafels, stoelen en barkrukken op gepaste afstand staan.

Op dinsdag 7 juli wordt de eerste TOSS-avond gehouden. Op deze avond wordt dan ook de kantinedienst gedraaid volgens het rooster zie de (bijlage) wat begin dit jaar is gemaakt.

Mocht je niet kunnen of vanwege de corona liever geen bardienst draaien zorg dan tijdig voor vervanging !!!!

Belangrijk: Consumpties worden zelf gehaald aan de bar en ook weer teruggebracht naar de bar (1,5m regel). Afrekenen het liefst via PIN liever geen contant geld. Let op de aanwijzingen op en rondom de banen en in de kantine.

Wij wensen jullie veel tennisplezier toe namens de KC
... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

1 maand terug

LTC IJlst

Met gelukkig prachtig tennisweer vanmiddag, stond de jeugd weer te popelen om een balletje te slaan!

#tennisactiviteit #jeugd #mooieopkomst #ltcijlst
... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

2 maanden terug

LTC IJlst

Tennis Academie FrieslandYES, ook de senioren mogen weer de baan op! 😃

Het kabinet heeft de maatregelen verder versoepeld, zodat nu ook de senioren vanaf 19 jaar en ouder vanaf 11 mei buiten met elkaar mogen sporten. Zij zullen net zoals we intussen gewend zijn bij de jongeren wel anderhalve meter afstand tot elkaar moeten houden.

De reguliere zomerlessen zullen starten vanaf maandag 18 mei. Vanzelfsprekend houden we ons streng aan de geldende maatregelen. Bij de meeste verenigingen gaan we 16 weken les aanbieden, maar voor alle details, kosten en opgave ga snel naar onze website. Deadline voor opgeven is maandagavond 11 mei!

De junioren starten komende week al met hun reguliere lessen. Niet nog opgegeven?! Doe dit dan per ommegaande dan gaan we kijken of er nog een plekje vrij is!

Fijn weekend en vergeet niet alle moeders te verwennen! 😉😎🌞
... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

Het nieuws

binnen de vereniging

Lees hieronder het laatste nieuws. Kijk voor het actuele nieuws ook op Facebook. Wil je een bericht plaatsen vul dan het contactformulier in.

De kantine mag weer open per 1 juli dus de Toss-avonden kunnen van start!

Beste leden we hebben goed nieuws !   De kantine mag weer open per 1 juli dus de Toss-avonden kunnen van start. Er mogen geen versnaperingen worden verkocht alleen drankjes. De kantinecommissie heeft de inrichting conform de RIVM-adviezen ingericht. Dat houdt o.a. in dat er mogelijkheid is om de handen te desinfecteren, er een looproute […]

Vanaf 11 mei beperkt tennissen

Beste leden, Zoals jullie ongetwijfeld hebben gehoord mag er vanaf maandag 11 mei weer getennist worden op ons park. Maak jezelf niet al te blij, want tot en met 30 mei zitten er nog behoorlijk wat adders onder het gravel. Zo mogen we alleen maar enkelen en kan er niemand blijven hangen, dus direct na […]

Protocol verantwoord sporten kinderen en jeugd

Vanaf 29 april mogen kinderen t/m 12 jaar en jeugd 13 t/m 18 jaar, onder begeleiding, weer samen trainen in de buitenlucht. Het kabinet heeft de gemeenten opgeroepen om deze sportactiviteiten te faciliteren en te organiseren, altijd onder begeleiding van buurtsportcoaches of het kader van sportaanbieders. Het is de bedoeling dat zoveel mogelijk kinderen en […]

Update: Tennis en het coronavirus, alle activiteiten staken en clubs sluiten t/m 6 april

Het kabinet neemt verregaande maatregelen in de strijd tegen het coronavirus. Ook scholen, horeca en sportclubs moeten dicht om verspreiding van het virus tegen te gaan. De maatregelen gelden t/m 6 april. Wat betekent dit voor tennis in Nederland? Lees hier de laatste update en veelgestelde vragen. De KNLTB roept alle tennisverenigingen op om alle activiteiten te […]

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het nieuws en ontvang het clubblad per email. Als lid van de vereniging krijg je automatisch de nieuwsbrief. Tweemaal per jaar verschijnt ons clubblad en in dit blad komen nagenoeg alle op deze site staande onderwerpen terug. Verder staan in dit blad leuke verhalen over de competitie-teams, leden en andere opmerkelijke gebeurtenissen.

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@ltc-ijlst.nl. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.