WORD LID VAN LTC IJLST

Het laatste nieuws

Vragen?

Voor vragen en opmerkingen kunt u hier het contactformulier invullen.

Clubinformatie

LTC IJlst

Op deze pagina vindt je alle informatie over onze club met betrekking tot onder andere ons sportpark, de openingstijden en de mogelijkheden, de te volgen procedures om lid te worden van LTC IJlst en de informatie m.b.t. tennisles.

Opgeven: via onze site. Klik links in het menu op lid worden en vul het formulier in. Vergeet niet om een pasfoto in te leveren bij onze penningmeester t.b.v. de ledenpas.

Opzeggen:
altijd schriftelijk bij de ledenadministratie met de volgende gegevens: naam, adres en ook het nummer dat op uw ledenpas staat.

Opzegging van het lidmaatschap dient voor 1 januari van het nieuwe jaar te geschieden. Bij te laat afmelden worden de administratiekosten a €20,00 voor het lidmaatschap bij de tennisbond, in rekening gebracht.

Peildatum leeftijd is 1 januari van het lopende jaar.

Vanaf 0 jaar betekent contributie € 10,- in de leeftijdscategorie 0 t/m 9 jaar.
Vanaf 10 jaar betekent contributie € 17,50 in de leeftijdscategorie 10 t/m 12 jaar.
Vanaf 13 jaar betekent contributie € 47,50 in de leeftijdscategorie 13 t/m 17 jaar.
Vanaf 18 jaar betekent contributie € 100,- in de leeftijdscategorie 18 jaar en ouder.

COMPETITIE: Voor het spelen van competitie wordt er € 20 in rekening gebracht.

KORTING: Als een gezin 4 of meer leden telt, ouder dan 12 jaar dan wordt er een gezinskorting van € 40 verrekend.

Wilt u de adreswijzigingen schriftelijk met duidelijke vermelding van je oude en nieuwe adres aan Dirk Slot doorgeven. Dit is van groot belang onder meer i.v.m. het aanvragen van het ledenpasje, het bezorgen van het clubblad en natuurlijk voor het versturen van de rekening.

Tweemaal per jaar verschijnt ons clubblad en in dit blad komen nagenoeg alle op deze site staande onderwerpen terug. Verder staan in dit blad leuke verhalen over de competitie-teams, leden en andere opmerkelijke gebeurtenissen. Onze leden krijgen dit blad thuis bezorgd via onze vaste bezorgers.

Tegelijk bij het lidmaatschap wil men veelal ook graag tennislessen volgen. Onze tennisclub geeft ook deze mogelijkheid. De lessen worden het hele seizoen verzorgd door onze partner “Tennis Academie Friesland”. De trainingen zijn in groepen van 8 senioren/junioren en gedurende 16 lesweken x 50 minuten. Voor meer informatie over de mogelijkheden en kosten belt u met:

Tennis Academie Friesland Arnoud Bulthuis (0515-531231)

Opgeven kan ook via de website : www.tennisacademiefriesland.nl . De indeling van de lessen is half maart, dus als u belangstelling heeft geeft u zich dan snel op.

Als u mee wilt doen aan de voorjaarscompetitie, kunt u uw team schriftelijk opgeven via een formulier welke in het clubblad van het najaar staat. Als u een geheel nieuw team opgeeft, neem dan eerst contact op met de wedstrijdleiding om te kijken naar de mogelijkheden. Degene die nog geen team heeft kan zich opgeven als reserve, maar dan graag aangeven op welke dag u beschikbaar bent om in te vallen. De competitie wordt gespeeld in de maanden april, mei en juni. Er zijn ongeveer 7 wedstrijden te spelen, verdeeld over uit en thuis.

Spelsoorten:

  • dinsdag-dames
  • woensdag-heren 35+
  • donderdag-dames
  • donderdag-heren 50+
  • zaterdag-heren (ook 50+)
  • zaterdag-gemengd (ook 35+)
  • zaterdag-meisjes t/m 17 jaar
  • zondag-heren (landelijk)
  • zondag 45+ landelijke dubbelcompetitie (DD-HD-GD)

Er zijn wel kosten aan verbonden en deze bedragen € 20,- per seizoen. Voor elke thuiswedstrijd worden er 2 doosjes met ballen uitgedeeld. De ballen die na afloop van het seizoen over zijn van de competitie, mogen over het team verdeeld worden voor eigen gebruik.

Op woensdagmiddag (basisonderwijs) en zaterdag- en zondagmorgen (voortgezetonderwijs) speelt onze jeugd competitie. In het najaar is de mogelijkheid om u op te geven voor deze competitie d.m.v. een opgaveformulier in het clubblad. De competitie wordt gespeeld in de maanden april, mei en juni. Er zijn ongeveer 7 wedstrijden te spelen, verdeeld over uit en thuis.

De volgende competitie vormen zijn mogelijk:

jongensteams bestaande uit 4 jongens minimaal 1 reserve
meisjesteams bestaande uit 4 meisjes minimaal 1 reserve
mixteams bestaande uit 2 jongens en 2 meisjes van elke geslacht een reserve

De jeugdcommissie deelt de teams in. Wel wordt er rekening gehouden met de wensen van de speler, de speelsterkte en de teams van het afgelopen jaar.

Er zijn wel kosten aan verbonden en deze bedragen €20,- per seizoen. Voor elke thuiswedstrijd worden er 2 doosjes met ballen uitgedeeld. De ballen die na afloop van het seizoen over zijn van de competitie, mogen over het team verdeeld worden voor eigen gebruik.

Als u iets wilt weten neem dan contact op met de jeugdcommissie.

Gedurende het tennis seizoen worden er ook clubkampioenschappen georganiseerd. U kunt zich opgeven voor de enkel, dubbel en/of de mix en op welk niveau u wilt spelen. Een aantal weken voor het desbetreffende kampioenschap ontvangt u een mail met de mogelijkheid om u in te schrijven. Ook staan deze kampioenschappen tijdig op internet vermeldt.

Elke woensdagmorgen vanaf 9.00 uur vindt er een koffie-ochtend plaats. Dit is een ochtend voor mannen en vrouwen waar gezellig wordt getennist en van een heerlijk bakje koffie wordt genoten. Deze morgen is ook met name bedoeld om startende leden de mogelijkheid te geven om iedereen te leren kennen en om veel tenniservaring op te doen.

Elke dinsdagavond vanaf 19.00 uur is er een racketavond voor iedereen wie maar mee wil doen. De avond is ook met name bedoeld om startende leden de mogelijkheid te geven om iedereen te leren kennen en om veel tenniservaring op te doen.

Elk jaar op een donderdag in de maand september wordt er een dag georganiseerd voor de vrouwen oftewel de “Ladies”. De dag begint ‘s morgens met een bakje koffie, gevolgd door de eerste wedstrijden om 9.30 uur. Tussen de middag is er lunch en daarna volgt de prijsuitreiking. Kijk in de agenda wanneer dit jaar de Ladies Day wordt gehouden.

Zo nu en dan wordt er een invitatie-toernooi georganiseerd door de T.C. Tot nu toe is dit steeds een doorslaand succes geweest. De bedoeling is dat een lid van L.T.C.-IJlst een niet-lid mag meenemen om zo kennis te maken met het tennis in IJlst.

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het nieuws en ontvang het clubblad per email. Als lid van de vereniging krijg je automatisch de nieuwsbrief. Tweemaal per jaar verschijnt ons clubblad en in dit blad komen nagenoeg alle op deze site staande onderwerpen terug. Verder staan in dit blad leuke verhalen over de competitie-teams, leden en andere opmerkelijke gebeurtenissen.

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@ltc-ijlst.nl. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.