WORD LID VAN LTC IJLST

Het laatste nieuws

Vragen?

Voor vragen en opmerkingen kunt u hier het contactformulier invullen.

Competitie

Indeling teams

Invallen tijdens de competitie

Tijdens de competitie komt er geregeld de vraag of men in een ander team mag invallen. Om wat duidelijkheid te scheppen enkele basisregels op een rijtje.

  1. Competitiespelers mogen een onbeperkt aantal keer per week competitie spelen voor hun vereniging, mits de speler niet meer dan eenmaal uitkomt in een hoger geklasseerd team.
  2. De bandbreedte om te kunnen spreken van een hoger of lager geklasseerd competitieteam wordt met ingang van 2018 verhoogd van 0,5 naar 2,0.
  3. Bij een 2e keer invallen in een hoger team mag de betrokken speler niet meer terug naar zijn eigen team (met uitzondering van de speler die dispensatie heeft om twee maal in de week op verschillende competitiedagen als vast teamlid in twee verschillende teams mee te spelen).

Reservespelers

Senioren algemeen:

Geeske Ykema 531521
Thea de Jong
Marianne de Boer (dubbel)
Johan Kaptein 06-21547094 (dubbel)
Silvia Meeuwsen 06-28414715 (dubbel)
Jacco Greydanus 06-51689743 (dubbel)
Rudy Bosma 06-14535138 (dubbel)
Jos Jellema 06-10061964 (dubbel)

Wil je je beschikbaar stellen als invaller vul dan het contactformulier in.

Speeldata & Uitslagen

tijdens de competitie

De speeldata voor de voorjaarscompetitie 2023 zijn bekend! Klik hiernaast voor het schema.

Klik hiernaast om de uitslagen van de competitiewedstrijden in te voeren.

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het nieuws en ontvang het clubblad per email. Als lid van de vereniging krijg je automatisch de nieuwsbrief. Tweemaal per jaar verschijnt ons clubblad en in dit blad komen nagenoeg alle op deze site staande onderwerpen terug. Verder staan in dit blad leuke verhalen over de competitie-teams, leden en andere opmerkelijke gebeurtenissen.

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@ltc-ijlst.nl. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.