WORD LID VAN LTC IJLST

Het laatste nieuws

Vragen?

Voor vragen en opmerkingen kunt u hier het contactformulier invullen.
Dit bericht is alleen zichtbaar voor beheerders.
Probleem met het weergeven van Facebook berichten.
Klik om de fout te tonen
Fout: Server configuratiefout

Het Clubblad

van de vereniging

Het clubblad van LTC IJlst kan je hieronder bekijken. Deze verschijnt 2 keer per jaar. Natuurlijk heeft het clubblad alleen bestaans- recht als er voldoende kopij wordt ingeleverd.

Stuur dan vooral ook wedstrijdverslagen, columns of andere verhalen naar de redactie, ook foto’s zijn welkom! Klim dus in de pen en mail je verhaal naar: redactie@ltc-ijlst.nl of via het contactformulier op de website.

De redactie bestaat uit D. Slot en J. Snoek. Daarnaast is D. Bouma verantwoordelijk voor de bezorging.

Clubblad van LTC IJlst – Voorjaar 2018

Clubblad van LTC IJlst – Voorjaar 2017

Clubblad van LTC IJlst – Voorjaar 2016

Clubblad van LTC IJlst – Najaar 2014

Clubblad van LTC IJlst – Voorjaar 2014

Clubblad van LTC IJlst – Najaar 2013

Clubblad van LTC IJlst – Voorjaar 2013

Clubblad van LTC IJlst – Najaar 2012

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het nieuws en ontvang het clubblad per email. Als lid van de vereniging krijg je automatisch de nieuwsbrief. Tweemaal per jaar verschijnt ons clubblad en in dit blad komen nagenoeg alle op deze site staande onderwerpen terug. Verder staan in dit blad leuke verhalen over de competitie-teams, leden en andere opmerkelijke gebeurtenissen.

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@ltc-ijlst.nl. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.