WORD LID VAN LTC IJLST

Het laatste nieuws

Vragen?

Voor vragen en opmerkingen kunt u hier het contactformulier invullen.

22 uren terug

LTC IJlst

Vandaag de jaarlijkse afsluiting van het tennisseizoen voor de jeugd met het ouder-kind toernooi. Het weer zou bijna roet in het eten gooien, maar gelukkig konden we terecht bij “goede buur” de vliegende bal. Mooie middag! ... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

3 weken terug

LTC IJlst

Beste Leden,Morgen, 22 september, is de laatste dag van het mixtoernooi. Na een mooi toernooi met prachtige wedstrijden worden er zowel in de B als in de A poule de finale wedstrijden gespeeld.

Deze zullen starten om 17:00 uur. Uiteraard willen we daar zoveel mogelijk publiek bij. Maar ook wij weten dat het rond etenstijd begint.
Daar heeft onze toernooi sponsor wat op gevonden.
Hij zal een heerlijk buffet voor ons klaar zetten, zodat er geen reden meer is om niet op tijd te kunnen komen.

Graag zien we jullie allen op deze laatste speeldag!

Met Sportieve Groet,

De TC
... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

1 maand terug

LTC IJlst

Afgelopen zondag was alweer de 3de speelronde van het Zomer Tennis Circuit. Een mooi aantal deelnemers in alle kleuren heeft bij het zonovergoten LTC IJlst, super leuke wedstrijdjes gespeeld. Dank aan de vereniging en alle deelnemers voor hun inzet! Op naar de laatste speelronde bij De Vliegende Bal! ... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

Het Clubblad

van de vereniging

Het clubblad van LTC IJlst kan je hieronder bekijken. Deze verschijnt 2 keer per jaar. Natuurlijk heeft het clubblad alleen bestaans- recht als er voldoende kopij wordt ingeleverd.

Stuur dan vooral ook wedstrijdverslagen, columns of andere verhalen naar de redactie, ook foto’s zijn welkom! Klim dus in de pen en mail je verhaal naar: redactie@ltc-ijlst.nl of via het contactformulier op de website.

De redactie bestaat uit D. Slot en J. Snoek. Daarnaast is D. Bouma verantwoordelijk voor de bezorging.

Clubblad van LTC IJlst – Voorjaar 2018

Lezen

Clubblad van LTC IJlst – Voorjaar 2017

Lezen

Clubblad van LTC IJlst – Voorjaar 2016

Lezen

Clubblad van LTC IJlst – Najaar 2014

Lezen

Clubblad van LTC IJlst – Voorjaar 2014

Lezen

Clubblad van LTC IJlst – Najaar 2013

Lezen

Clubblad van LTC IJlst – Voorjaar 2013

Lezen

Clubblad van LTC IJlst – Najaar 2012

Lezen

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het nieuws en ontvang het clubblad per email. Als lid van de vereniging krijg je automatisch de nieuwsbrief. Tweemaal per jaar verschijnt ons clubblad en in dit blad komen nagenoeg alle op deze site staande onderwerpen terug. Verder staan in dit blad leuke verhalen over de competitie-teams, leden en andere opmerkelijke gebeurtenissen.

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@ltc-ijlst.nl. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.