WORD LID VAN LTC IJLST

Het laatste nieuws

Vragen?

Voor vragen en opmerkingen kunt u hier het contactformulier invullen.

CLUBKAMPIOENEN – ENKEL

LTC IJlst

De clubkampioenschappen starten dit jaar op maandag 12 juni 2017 geef je op via Toernooi.nl waar je je tevens kan inschrijven en het programma, de uitslagen kan bekijken. Meer informatie zal ook op de website komen.

Poule

Dames

Heren

2013 A Alie de Jong Corneel Timmermans
B Antje Osinga Riekel Koot
2012 A Alie de Jong Corneel Timmermans
B Anneke Schraa Johan Steenbeek
2011 A Laura Maccis Huib Ellemers
B Anne Bakker Arno Bos
2010 A Alie de Jong Wim Zijsling
B Erna Kaptein Henk Haanstra

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het nieuws en ontvang het clubblad per email. Als lid van de vereniging krijg je automatisch de nieuwsbrief. Tweemaal per jaar verschijnt ons clubblad en in dit blad komen nagenoeg alle op deze site staande onderwerpen terug. Verder staan in dit blad leuke verhalen over de competitie-teams, leden en andere opmerkelijke gebeurtenissen.

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@ltc-ijlst.nl. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.