WORD LID VAN LTC IJLST

Het laatste nieuws

Vragen?

Voor vragen en opmerkingen kunt u hier het contactformulier invullen.

CLUBKAMPIOENSCHAPPEN

LTC IJlst

De clubkampioenschappen dubbel, mix en enkel starten dit jaar op maandag 4 september 2023 geef je op via Toernooi.nl waar je je tevens kan inschrijven en het programma, de uitslagen kan bekijken. Meer informatie zal ook op de website komen.

Tijdens de clubkampioenschappen worden de volgende categorieën gespeeld:

  • Dubbel
  • Mix
  • Enkel
0Weken0Dagen0Uren0Minuten0Seconden

Het inschrijven voor de clubkampioenschappen kan via de inschrijfknop

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het nieuws en ontvang het clubblad per email. Als lid van de vereniging krijg je automatisch de nieuwsbrief. Tweemaal per jaar verschijnt ons clubblad en in dit blad komen nagenoeg alle op deze site staande onderwerpen terug. Verder staan in dit blad leuke verhalen over de competitie-teams, leden en andere opmerkelijke gebeurtenissen.

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@ltc-ijlst.nl. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.