WORD LID VAN LTC IJLST

Het laatste nieuws

Vragen?

Voor vragen en opmerkingen kunt u hier het contactformulier invullen.

SCHOONMAKEN

Informatie

Graag in het begin van de week even een afspraak met elkaar maken. Er wordt meestal op vrijdagmiddag schoongemaakt. Het schema van de werkzaamheden die gedaan moeten worden, hangt in de werkkast. Er mag natuurlijk altijd onderling geruild worden, dit dan graag op de lijst die in de werkkast hangt veranderen. Graag na het schoonmaken een handtekening plaatsen achter uw naam op deze lijst. (werkkast: achterin de kantine, voorbij de bar).

Op vrijdagmiddag wordt in principe de kantine schoongemaakt. Na de competitie kan dit ook op een aansluitende dag. Maak een afspraak met degene die met je ingepland staat. De kantine is afgesloten. Heb je geen sleutel haal dan een na telefonisch overleg bij: Alie de Jong Westergoleane 21 tel: 531838

Wij rekenen op jullie medewerking, een schone kantine is het visitekaartje van de club!!!!

Veel succes.

De kantinecommissie.

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het nieuws en ontvang het clubblad per email. Als lid van de vereniging krijg je automatisch de nieuwsbrief. Tweemaal per jaar verschijnt ons clubblad en in dit blad komen nagenoeg alle op deze site staande onderwerpen terug. Verder staan in dit blad leuke verhalen over de competitie-teams, leden en andere opmerkelijke gebeurtenissen.

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@ltc-ijlst.nl. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.