WORD LID VAN LTC IJLST

Het laatste nieuws

Vragen?

Voor vragen en opmerkingen kunt u hier het contactformulier invullen.

KANTINEDIENSTEN

informatie

Wij staan weer voor een nieuw tennisseizoen en ook nu doen we weer een oproep aan alle leden om ons te helpen bij het runnen van de kantine, hetzij als kantinedienst, hetzij bij het schoonmaken van de kantine.

Wegens succes geprolongeerd: De kantine-agenda
Ook voor komend seizoen is er besloten om weer te gaan werken met een A4-agenda in de kantine. Doel ervan is vooral om als communicatie middel te dienen. Ruilen van diensten, het ontbreken van voorraad, info die voor de volgende kantinedienst van belang is, dit soort info kan worden gemeld in de agenda. De kantinecommissie zal deze wekelijks checken, maar ook leden kunnen tijdens hun dienst lezen of er iets van belang is voor de betreffende dag/dienst.

De competitiespelers zijn ingeroosterd voor kantinedienst. De ouders van de  jeugdteams op woensdag en vrijdag worden door de Jeugdcommissie benaderd als het competitieschema bekend is. Verder wordt er ingedeeld op alfabetische volgorde van de ledenlijst. Bestuur en commissieleden vallen hierbuiten. Let ook goed op de nieuwsbrieven die u via de mail ontvangt  en de agenda in de kantine. Er kunnen ook diensten uitvallen, als er geen team thuis speelt, Frieslandcup kan vervallen, dus check de site regelmatig.

Sleutels en wisselgeld
De sleutels van de kantine en het wisselgeld kunt u ophalen volgens onderstaand schema bij Alie de Jong, Westergoleane 21 tel: 531838.

Dinsdagmiddag maandag tussen 17.00 – 18.30 uur
Dinsdagavond dinsdag tussen 17.00 – 19.00 uur
Woensdagavond woensdag tussen 17.00 – 18.30 uur
Donderdagmiddag woesdag tussen 17.00 – 18.30 uur
Donderdagavond donderdag tussen 17.00 – 18.30 uur
Vrijdagavond vrijdag tussen 17.00 – 18.30 uur
Zaterdag vrijdag tussen 17.00 – 18.30 uur
  • Achter de bar in de bovenste la ligt het ”instructieboek- kantine” met de werkzaamheden van de kantinedienst, gebruiksaanwijzingen van de apparaten en het recept voor de soep.
  • De kantinedienst op ‘zaterdag  08.30 – 12.00’ uur maakt soep.
  • De kantinedienst mag gratis koffie, thee, soep en een consumptie nemen.
  • In principe mag u de kantine sluiten een uur na afloop van de laatst gespeelde wedstrijd.
  • Na afloop de kantine netjes achterlaten, de koelkasten bijvullen en de vloer aanvegen.
  • De sleutels en het geld door de bus gooien bij Alie de Jong.

Mocht u niet kunnen op de dag dat u bent ingedeeld, probeer dan met iemand te ruilen.

Telefoonnummers van mensen die een kantinedienst hebben kan je terugvinden in de desbetreffende roosters. In de bovenste la achter de bar ligt ook een ledenlijst met adressen en telefoonnummers.

Op deze website staan alle roosters voor alle diensten vermeld, raadpleeg deze dan ook regelmatig.
Wij hopen er weer een gezellig seizoen met elkaar van te maken.

Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met iemand van de kantinecommissie.

Namens de kantinecommissie veel tennisplezier.

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het nieuws en ontvang het clubblad per email. Als lid van de vereniging krijg je automatisch de nieuwsbrief. Tweemaal per jaar verschijnt ons clubblad en in dit blad komen nagenoeg alle op deze site staande onderwerpen terug. Verder staan in dit blad leuke verhalen over de competitie-teams, leden en andere opmerkelijke gebeurtenissen.

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@ltc-ijlst.nl. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.