Zomerseizoen 2018, het is begonnen!

IJlst, 9 april 2018.

Aan alle leden van onze vereniging.

Het is de mannen van de baancommissie weer gelukt, de banen liggen er weer netjes bij, wij kunnen weer buiten tennissen.

Voor onze groudsmen was het woensdagavond jl. wel even zuur, zo hard gewerkt om binnen twee weken (!)de banen te preparen. Drie van de vijf banen leken bespeelbaar maar toen kwamen regen, hagel, onweer en nog eens beste bui de boel dwarsbomen. De banen waren opnieuw zo zacht dat daarop spelen echt niet mogelijk was.
Daarom is besloten de banen nog niet in vrij te geven voor gebruik en dus ook niet voor de voorjaars competitiewedstrijden.

Wij starten dus deze week – een week later dan gedacht.
Ik hoop dat er afgelopen dagen toch een aantal wedstrijden zijn gespeeld, want inhalen van wedstrijden blijkt lastig. De moderne mens heeft een erg volle agenda, en hoewel dat ook heel mooi kan zijn komt het niet altijd even goed uit.

Ik wens jullie allemaal een prachtig zomerseizoen – veel plezier met de lessen onder leiding van Jente Bulthuis (dit jaar ook bij de senioren!) en in alle wedstrijden.

Namens het bestuur,

Henk Nijland