Inschijven Maat clubkampioen MIX?

Je kunt je nu weer opgeven voor de MAAT clubkampioenschappen MIX 2018 en wellicht winnen jullie de strijd om het goud.

Wanneer?
Maandag 10 tot en met zondag 23 september.
De wedstrijden worden ’s avonds gespeeld en starten om 19.00, 20.15 en 21.30 uur.
De finales worden zondagmiddag vanaf 13:30 uur gespeeld.

Voor wie?
Alle seniorenleden kunnen mee doen. Jeugdleden met een 7 op de spelerspas (enkel of dubbel) mogen ook mee doen, maar dienen zich op te geven in de A.

Verhinderingen?
Voor de avonden dat je niet beschikbaar bent kun je verhinderingen opgeven. We vragen je het aantal verhinderingen zoveel mogelijk te beperken.

De (halve) finales worden gespeeld op zaterdagavond 22 september vanaf 19:00 en op zondagmiddag 23 september vanaf 13:30. Voor deze data kun je geen verhinderingen opgeven. Kun je niet op (één van) deze momenten, dan kun je helaas niet mee doen.

Super-tiebreak in poulewedstrijden
In de poulewedstrijden wordt geen derde set gespeeld, maar een super-tiebreak. De super-tiebreak gaat tot 10 punten.

Geen Maat?
Ook als je geen partner kan vinden kun je je opgeven. Bij het inschrijven kun je aanvinken dat er een ‘partner gezocht’ is. We proberen je dan alsnog te koppelen aan een partner.

Je kunt je tot en met 7 september 19.00 uur inschrijven via www.toernooi.nl. Hiervoor heb je een account nodig. Als het niet lukt om je op te geven via toernooi.nl kunnen we je helpen. Directe link: https://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=025DFE0D-715B-4166-AF0E-FA9561D41177

De kosten zijn € 3,50 p.p.
Graag aan één van de TC-leden betalen tijdens het toernooi.

Tot ziens bij de Mix kampioenschappen!

De TC:  Jacco, Rudy, Abe, Elbrich en Annie
tc.ltcijlst@gmail.com