Tennislessen 2019; Tennis Academie Friesland verzorgt voor u de tennislessen

Net zoals afgelopen jaren is Tennis Academie Friesland de tennis organisatie die de tennislessen zal verzorgen. Met gemotiveerde en gediplomeerde collega’s verzorgt TAF op dit moment voor 10 tennisverenigingen in Friesland de tennislessen, waaronder LTC IJlst. Daarnaast organiseert TAF tenniskampen en clinics en biedt ze daar waar nodig verenigingsondersteuning. Naast het verzorgen van recreatieve tennislessen, is TAF ook nauw betrokken bij de opleiding van jong regionaal en nationaal tennistalent.

De trainer voor de zomer van 2019 zal wederom Jente Bulthuis zijn. Zij is intussen een bekend gezicht op de vereniging en werkt er met veel plezier. Zoals iedereen gewend is zal Jente op vrijdagmiddag de tennislessen voor alle junioren verzorgen. De senioren kunnen zich weer inschrijven voor tennisles op maandagavond.
Opgeven voor de tennislessen kan per heden digitaal via www.tennisacademiefriesland.nl . Let er op dat bij het inschrijven voor de tennisles iedere lesser eenmalig een eigen account moet aanmaken en daarmee inschrijven, ook partners en kinderen. Deadline voor het opgeven voor de tennislessen is maandag 18 maart!
Maak kennis met tennis

Speciaal voor kinderen die tennis eens willen proberen, zijn er proeflessen. Voor de junioren is dit de Tennis Skillz Tour, bestaande uit enkele gratis proeflessen. De volwassenen kunnen vaak een proefles volgen in een bestaande lesgroep. Vraag uw trainer naar de mogelijkheden. Voor een proefles is materiaal altijd te leen. Voor meer informatie en opgeven ga naar onze website www.tennisacademiefriesland.nl.
Tennis is voor iedereen. Of je nu jong of oud bent, ervaren of beginner, bij Tennis Academie Friesland ben je aan het juiste adres. Volg bij ons het hele jaar door tennislessen. Individueel of in groepsverband, recreatief of prestatief, jong of oud.
Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van TAF, kijk dan op de website of Facebook pagina. Natuurlijk kan je altijd Jente een mail sturen of even bellen.

Jente Bulthuis jente@tennisacademiefriesland.nl 06-37173230

Met sportieve groet,