www.tennisacademiefriesland.nl

Beste leden,

Net als vorig jaar zullen de tennislessen in 2018 weer verzorgd worden door Tennis Academie Friesland (TAF)

TAF is een jonge tennis organisatie, maar heeft in de loop der jaren veel ervaring opgedaan op alle gebieden van tennis. Op de baan, maar zeker ook naast de baan. TAF is in de handen van Arnoud Bulthuis, Jack Driessen en Wilco Veltien. TAF zal ook in 2018 wederom de tennislessen verzorgen bij LTC IJlst.
Samen met enkele gemotiveerde en gediplomeerde collega’s verzorgt TAF op dit moment voor 8 tennisverenigingen in Friesland de tennislessen. Daarnaast organiseert TAF  tenniskampen en clinics en biedt ze daar waar nodig verenigingsondersteuning. Naast het verzorgen van recreatieve tennislessen, is TAF ook nauw betrokken bij de opleiding van jong regionaal en nationaal tennistalent.

De trainer voor de zomer van 2018 zal Jente Bulthuis zijn. Zij zal op vrijdagmiddag net als afgelopen zomer de tennislessen voor alle junioren verzorgen. Op maandagavond zal zij dit jaar ook de tennislessen voor senioren geven, in plaats van Ida Bouma.

Opgeven voor de tennislessen kan per heden digitaal via www.tennisacademiefriesland.nl .

Tennis is voor iedereen. Of je nu jong of oud bent, ervaren of beginner, bij Tennis Academie Friesland ben je aan het juiste adres. Volg bij ons het hele jaar door tennislessen. Individueel of in groepsverband, recreatief of prestatief, jong of oud.
Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van TAF, kijk dan op de website of Facebook pagina. Natuurlijk kan je altijd Jente een mail sturen of even bellen. Jente Bulthuis, jente@tennisacademiefriesland.nl , 06-37173230

Tot op de tennisbaan.

De TC