Sneeker Tennistoernooi

Doe jij ook mee aan het Sneeker tennistoernooi? Dit toernooi is een onderling georganiseerd toernooi voor iedereen vanaf 15 jaar. Het toernooi wordt gespeeld op de tennisparken van de Vliegende Bal en NOMI in Sneek. Speelsterkte telt bij dit toernooi niet mee. Sportiviteit, de eer en gezelligheid tellen des te meer mee! Eén van de deelnemers:

Het is gewoan verrekte gesellig, en een relaxte sfeer, moai nou. En je sien weer es nieuwe teugenstanders”.

Sinds twee jaar geleden is het toernooi uitgebreid door de omliggende verenigingen van Ysbrechtum, Oppenhuizen, Scharnegoutum en IJlst hier ook bij te betrekken. Vorig jaar hebben de eerste deelnemers meegedaan en zij waren zeer enthousiast. Ook dit jaar kun je weer mee doen!

Het toernooi staat gepland voor week 35: zondag 4 september t/m zaterdag 10 september 2016. Je kunt je opgeven via toernooi.nl