Opgeven MAAT Clubkampioenschappen Enkel

Wanneer?
Dinsdag 4 juli tot en met vrijdag 14 juli.
De wedstrijden worden ’s avonds gespeeld en starten om 19.00, 20.15 en 21.30 uur.

Voor wie?
Alle seniorenleden kunnen mee doen. Jeugdleden met een 7 op de spelerspas (enkel of dubbel) mogen ook mee doen.

Nieuwe opzet!
Clubkampioenschappen zijn natuurlijk het leukst wanneer er zoveel mogelijk leden mee doen. Om dit te bereiken moet je soms wat nieuws proberen.
Dit jaar geef je je daarom niet op voor de A- of B-poule.
We spelen in een soort van knock-out systeem (met verliezersronde). Het uitgangspunt blijft dat iedereen zoveel mogelijk wedstrijden speelt.
Wil je meer weten, vraag ons gerust!

Verhinderingen?
Voor de avonden dat je niet beschikbaar bent kun je verhinderingen opgeven. We vragen je het aantal verhinderingen zoveel mogelijk te beperken.

De (halve) finales worden gespeeld op donderdagavond 13 juli en op vrijdagavond 14 juli. Voor deze data kun je geen verhinderingen opgeven. Kun je niet op (één van) deze momenten, dan kun je helaas niet mee doen.

Je kunt je tot en met 2 juli 18.00 uur inschrijven via www.toernooi.nl. Hiervoor heb je een account nodig.
Als het niet lukt om je op te geven via toernooi.nl kan de t.c. je helpen.

De kosten zijn € 3,50 p.p.
Graag aan één van de TC-leden betalen tijdens het toernooi.
Tot ziens bij de geheel vernieuwde enkelkampioenschappen!

De TC: Jacco, Rudy, Abe, Andriesje en Elbrich
tc.ltcijlst@gmail.com