Inschrijven MAAT Clubkampioenschappen Mix

Wanneer? Wanneer?

Maandag   11   september   tot   en   met   zondag   24   september. De   wedstrijden   worden   ’s   avonds   gespeeld   en   starten   om   19.00,   20.15   en   21.30   uur.

Voor   wie?

Alle   seniorenleden   kunnen   mee   doen.   Je   kunt   je   opgeven   samen   met   je   MAAT   in   de   A-­‐   of   in    de   B-­‐poule.   Jeugdleden   met   een   7   op   de   spelerspas   (enkel   of   dubbel)   mogen   ook   mee   doen.    Je   bent   dan   wel   verplicht   om   je   in   de   A-­‐poule   op   te   geven.

Verhinderingen?

Voor   de   avonden   dat   je   niet   beschikbaar   bent   kun   je   verhinderingen   opgeven.   We   vragen   je    het   aantal   verhinderingen   zoveel   mogelijk   te   beperken.

De   (halve)   finales   worden     gespeeld   op   vrijdag   22   september   en   op   zondag   24   september.    Voor   deze   data   kun   je   geen   verhinderingen   opgeven.   Kun   je   niet   op   (één   van)   deze    momenten,   dan   kun   je   helaas   niet   mee   doen.

Super tiebreak in poulewedstrijden

In   de   poulewedstrijden   wordt     geen   derde   set    gespeeld,   maar   een   super   tiebreak.     De   super    tiebreak   gaat   tot   10   punten.

Geen MAAT?!

Ook   als   je   geen   partner   hebt   kun   je   je   opgeven.   Bij   het   inschrijven   kun   je   aanvinken   dat   er    een   ‘partner   gezocht’   is.     We   proberen   je   dan   alsnog   te   koppelen   aan   een   partner.

Je   kunt   je   tot   en   met   vrijdag   8   september   19:00   inschrijven   via   www.toernooi.nl.   Hiervoor    heb   je   een   account   nodig.   Beide   partners   moeten   zich   afzonderlijk   opgeven    Als   het   niet   lukt   om   je   op   te   geven   via   toernooi.nl   kan   de   t.c.     je   helpen.

De   kosten   zijn   €   3,50   p.p. Graag   aan   één   van   de   TC-­‐leden   betalen   tijdens   het   toernooi.    Tot   ziens   bij   de   Mixkampioenschappen!

De   TC:    Jacco,   Rudy,   Abe,   Andriesje   en   Elbrich    tc.ltcijlst@gmail.com