Maak kennis met Tennis Toernooi

‘Maak kennis met tennis’ toernooi
Ben je benieuwd of tennis ook wat voor jou is? Dan is dit jouw kans!
Zondag 11 juni organiseert tennisvereiging LTC IJlst het ‘Maak kennis met tennis toernooi’ voor iedereen die kennis wil maken met tennis.Doe je ook mee?

Maak kennis met tennis
Of je nu al een tijdje speelt, nét begonnen bent of juist wilt starten: tennis is een uitdagende verenigingssport voor alle leeftijden en alle niveaus! Daarnaast is tennis gezond, ontspannend en je kunt het spelen wanneer en hoe vaak het jou uitkomt. Kom daarom naar onze club en ontdek tennis!

Programma
We starten om 13.00 uur. Je krijgt eerst een uur les van een professionele tennistrainer. Hierna wordt je gekoppeld aan een (meer) ervaren tennisspeler waarmee je enkele korte partijtjes zal spelen. Het toernooi duurt tot ca. 16.00-17.00 uur. Het is mogelijk om korter mee te doen.

Meedoen?
Je kunt je t/m maandag 5 juni opgeven via het e-mailadres: tc.ltcijlst@gmail.com. Hier kun je ook terecht voor eventuele vragen. Graag tot ziens op 11 juni op tennispark ‘De Terp’, Dassenboarch 25 in IJlst.