Inschrijven clubkampioenschap Dubbel

Wanneer?

Maandag 11 juni tot en met vrijdag 22 juni. De wedstrijden worden ’s avonds gespeeld en starten om 19.00, 20.15 en 21.30 uur.

Voor wie?

Alle seniorenleden kunnen mee doen. Jeugdleden met een 7 op de spelerspas (enkel of dubbel) mogen ook mee doen. Je bent dan wel verplicht om je in de A-poule op te geven. Je kunt je opgeven samen met je MAAT in de A- of in de B-poule.

De (halve) finales worden gespeeld op donderdag 21 juni en op vrijdagavond 22 juni vanaf 19.00. Voor deze data kun je geen verhinderingen opgeven. Kun je niet op (één van) deze momenten, dan kun je helaas niet mee doen.

Super-tiebreak in poulewedstrijden

In de poulewedstrijden wordt geen derde set gespeeld, maar een super tiebreak. De super tiebreak gaat tot 10 punten.

Geen MAAT?!

Ook als je geen partner hebt kun je je opgeven. Bij het inschrijven kun je aanvinken dat er een ‘partner gezocht’ is. We proberen je dan alsnog te koppelen aan een partner.

Je kunt je tot en met donderdag 07 juni 18:00 uur inschrijven via www.toernooi.nl. Hiervoor heb je een account nodig. Beide partners moeten zich afzonderlijk opgeven. Voor de avonden dat je niet beschikbaar bent kun je verhinderingen opgeven. We vragen je het aantal verhinderingen zoveel mogelijk te beperken. Je naam is niet meteen nadat je je ingeschreven hebt zichtbaar bij het overzicht van deelnemers. De TC moet namelijk eerst nog enkele handelingen verrichten. Wel ontvang je een mail waarin bevestigd wordt dat je bent ingeschreven.

De kosten zijn € 3,50 p.p. Graag even aan één van de TC-leden betalen tijdens het toernooi.

De TC tc.ltcijlst@gmail.com